Pachetul „Biserici pentru libertate”

arrow-down

eLiberare vă oferă pachetul “Biserici pentru libertate” – cu tot ce aveți nevoie pentru a ține o întâlnire de duminică pe tema traficului de persoane

*materialele sunt gratuite și nu pot fi retransmise către terțe persoane fără acordul scris al eLiberare. Este interzisă modificarea conținutului sau utilizarea în scopuri comerciale.

Biserica a jucat un rol important în abolirea sclaviei în secolul XIX.
Ea trebuie să joace un rol important și astăzi, în abolirea sclaviei moderne.

biserici-pentru-libertate-logo-eliberare-albastru

 
[raw]

biserici-pentru-libertate-eliberare-resurse

[/raw]
[raw]

horizontal-bar-blue

[/raw]

arrow-right De ce? – o întrebare greșită

Problema traficului de persoane este o problemă de moralitate. Exploatarea, abuzul și constrângerea sunt lucruri de neîngăduit în comunitatea creștină. Însăși identitatea poporului lui Dumnezeu e aceea a unui popor scos din sclavie.

Deut 26:7 – Noi am strigat către Domnul, Dumnezeul strămoşilor noştri. El ne-a auzit glasul şi a văzut umilirea, truda şi asuprirea noastră.

Biserica trebuie să funcționeze ca o busolă morală, o unealtă de informare asupra pericolelor traficului de persoane și ca mediu de reintegrare și sprijinire pentru victime.

arrow-right Cum? – nimic ieșit din comun

Creștinii nu merg la biserică, nu fac biserică. Ei sunt biserica. Iar prin viața lor, ei îmbogățesc comunitatea în care trăiesc. Pentru că traficul de persoane este un fenomen social atât de complex, prevenția se face prin oferirea de alternative. Și chiar dacă circumstanțele economice sunt mai greu de schimbat, biserica poate oferi alternative din punct de vedere social, poate informa comunitatea cu privire la pericolele lumii în care trăim și poate ajuta prin sprijin sau prevenire.

horizontal-bar-blue

arrow-right Alăturați-vă luptei împotriva traficului de persoane

Vă invităm să faceți parte din grupul “Biserici pentru libertate” și să deveniți o cetate, o sursă de speranță și o voce pentru cei ce se află în riscul de a fi exploatați. Vă invităm să împărtășiți în biserica voastră materiale, resurse și să vorbiți despre ce se întâmplă la nivel local pentru a preveni traficul de persoane.

eLiberare vă oferă pachetul “Biserici pentru libertate” – cu tot ce aveți nevoie pentru a ține o întâlnire de duminică pe tema traficului de persoane:

arrow-listlista de cântece
arrow-listmotive de rugăciune și versete motivaționale
arrow-listscenarii pentru pantomime
arrow-listmărturii video
arrow-listschițe de predici
arrow-listprezentări power-point
arrow-listpliante și materiale promoționale

Rugăciunea noastră este să folosiți aceste materiale pentru a ajuta la prevenirea traficului a cât mai multe persoane.

Pachetul va fi descărcat în variantă printabilă după completarea formularului, alături de fișierele powerpoint.