Concurs “#InspirândLibertate – Luptă împotriva traficului de persoane în școala ta”

Asociația eLiberare alături de Ambasada Marii Britanii la București a lansat concursul “#InspirândLibertateLuptă împotriva traficului de persoane în școala ta”. 

Invităm toți tinerii, cu vârsta între 12 și 19 ani din România, să participe la concurs și să se implice în lupta împotriva traficului de persoane. 
Concursul se desfășoară în perioada 1-29 februarie 2020 și este promovat atât online cât și offline prin rețeaua de profesori și consilieri școlari, colaboratori ai asociației noastre, care au accesat resursele educaționale despre traficul de persoane, precum și prin rețelele partenerilor. 


Elevii sunt invitați să fie creativi și să devină astfel o voce pentru cei ascunși sub ochii noștri, luptători împotriva traficului de persoane! Ei trebuie să își aleagă o categorie din cele 3 propuse: video, fotografie sau poster/afiș și să ne trimită un material creativ pornind de la #InspirândLiberate și tema traficului de persoane pe adresa de email info@eliberare.com

În perioada 1-15 martie 2020, un juriu format din reprezentanți ai organizatorilor, partenerilor și finanțatorului va stabili câștigătorii concursului și va acorda și un premiu special pentru creativitate. De asemenea, participanții care vor posta materialul creativ trimis către organizatorii Concursului și în online – pe una din cele două rețele menționate în regulament vor putea câștiga premiul de popularitate în social media, dacă adună cât mai multe like-uri.

***

Asociația Eliberare desfășoară activități de prevenire a traficului de persoane și a exploatării sexuale în România din anul 2013 și se bucură de o colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării din anul 2015 prin dezvoltarea programelor  de prevenire a traficului de persoane în cadrul programului național Școala Altfel.

Mai multe informații despre concurs se află aici: