eLiberare caută Coordonator pentru Programul de Dezvoltare Comunitară

Asociația eLiberare caută Coordonator pentru Programul de Dezvoltare Comunitară.

Se traduce prin ”om pasionat de a face bine, cu experiență în lucrul cu copiii defavorizați, bune capacități organizatorice și darul de a lucra cu oamenii.”

Fill out my online form.

Clubul de educație alternativă şi comunitară este un spaţiu educaţional creat pentru a schimba perspectivele şi oportunităţile copiilor şi adolescenţilor din cartierul Militari. Peste 30 de copii îşi vor îmbunătăţi abilităţile de viaţă, vor participa la ateliere creative şi practice (jocuri, fotografie, dans, fotbal, dezvoltare emoţională etc.) şi vor fi ajutaţi să îşi îmbunătăţească competenţele la diverse materii şcolare.

De asemenea, vrem să conectăm comunitatea locală prin întâlniri cu părinţi, membri ai comunităţii locale (oameni care pot deveni o sursă de inspiraţie pentru copii), dar şi prin evenimente culturale şi sportive.

Vrei să vii în echipa noastră?
Completează formularul din stânga.

Pentru orice informații, ne găsiți la 0740 221 806
sau stefan@eliberare.com

Asociaţia eLiberare s-a constituit ca o mişcare socială împotriva fenomenului de trafic de persoane. Resursele create prin activitatea lor sunt puse la dispoziţia tuturor profesioniştilor care lucrează, atât în mod direct, cât şi indirect, cu victimele traficului de persoane, pentru a-i sprijini în atingerea obiectivului comun, reprezentat de eradicarea acestui fenomen. Mai multe informații despre noi pe www.eliberare.com