Donează!

Ești persoană fizică?

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Donația ta susține programele și proiectele eLiberare. Îți mulțumim!

Asociația eLiberare | Cod de identificare fiscală: 31440532

RON: RO38 RZBR 0000 0600 1579 6353
EURO: RO86 RZBR 0000 0600 1579 6362
deschise la Banca Raiffeisen – agenția Cora Lujerului

REDIRECȚONEAZĂ 3,5% către eLiberare! Dăruiește libertate!

Prin această facilitate pusă la dispoziție de statul român poți susține programul de prevenire a traficului de persoane în unitățile de învățământ din România. Peste 700.000 de mii de elevi din întreaga țară au beneficiat deja de resursele noastre prin lecțiile interactive susținute de profesori. Credem că pentru a stopa fenomenul traficului de persoane trebuie să investim în viitoarea generație, în informarea și pregătirea ei pentru a înțelege fenomenul traficului de persoane și pentru a se implica activ în prevenirea acestuia.

 • Dacă în 2022 ai avut venituri din salariu – Completează formularul 230 și trimite-l prin email la info@eliberare.com.
 • Dacă în 2022 ai avut venituri din PFA, activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice. – Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ

 1. Descarcă formularul.
 2. Completează câmpurile editabile (trebuie să ai Adobe Reader descărcat.)
 3. Semnează (Selectează editare și fie alegi Fill & Sign, fie poți încărca o poză cu semnătura, fie o desenezi cu mouse-ul) și apoi Done! Semnătura va fi salvată.
 4. Trimiți formarul pe adresa info@eliberare.com.

 • Am nevoie de un document de la locul de muncă? Nu. Suma direcționată este completată de inspectorul fiscal.
 • Redirecționarea a 3,5% este o donație? Nu, nu este o donație. Statul îți oferă posibilitatea de a decide cum folosești această sumă din banii pe care i-ai virat deja spre el, ca impozit pe veniturile obținute în 2020. În cazul în care nu alegi să susții o organizație, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.
 • Am văzut că formularul 230 are o anexă? Trebuie să completez și acolo ceva? Doar dacă dorești ca suma să fie împărțită în mod egal către mai multe organizații.
 • Pot face totul online? Da. Îți recomandăm, în contextul pandemiei, să eviți deplasările și fie să ne trimiți formularul prin email, fie să îl depui online la ANAF.
 • Până când mai pot redirecționa 3,5%? Doar până pe 25 mai​ 2021.

Până când mai pot redirecționa 3,5%? Doar până pe 25 mai​ 2022.

***

Deții o companie? Fii partenerul nostru!

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația eLiberare, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2021, în baza unui contract de sponsorizare.

FINANȚEAZĂ UN PROIECT

Dacă vreți să finanțati un proiect eLiberare ne puteți contacta la: info@eliberare.com

ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE

Puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul programelor eLiberare și care pot aduce un plus de valoare atât angajaților cât și companiei.

Pentru o solicitare de colaborare ne puteți scrie la info@eliberare.com