Pachet educațional de prevenire a traficului de persoane

Donează

 

De ce să te implici?

După cum știți, România este una din principalele surse de victime ale traficului de persoane și exploatării sexuale, iar experiența ne arată că oricine poate fi traficat. Cu toate astea, principalele cauze ale traficului de persoane și ale exploatării sexuale sunt: sărăcia, lipsa de educație, șomajul, inegalitatea dintre sexe, corupția și discriminarea grupurilor etnice. Iar lipsa unui răspuns din partea societății civile, din partea noastră, e un factor determinant.

Ce include pachetul online?

  • Plan de lecție 
  • Suport de curs
  • Prezentare powerpoint
  • Filmul „Pasărea”

Ce trebuie să știi dacă dorești să organizezi o lecție despre traficul de persoane?

1.    Completează formularul de mai jos. Te rugăm să NU folosești abrevieri și să reții adresa cu care te-ai înregistrat pentru că vom folosi această adresă de email pe parcursul întregii corespondențe – de la primirea pachetului online, la formularul de evaluare și eliberarea adeverinței la finalul activității
2.    După completare, se va genera acordul de parteneriat pe care vă rugăm să îl trimiteți completat și scanat adresa de email 
3.    În decurs de 15 zile lucrătoare de la trimiterea parteneriatului vei primi pe email pachetul educațional de prevenire a traficului de persoane. Vă rugăm să țineți cont de acest termen atunci când doriți să organizați lecția.
4.    După desfășurarea activității veți primi un formular de evaluare. În urma completării acestuia puteți opta pentru eliberarea unei adeverințe care să ateste implicarea în această activitate. 
5.    Vă rugăm să completați formularul de evaluare fără prescurtări și abrevieri, pentru că aceste date se vor regăsi în adeverință.
6.    Acest material este avizat de Ministerul Educație pentru anul școlar 2021-2022.

Dacă doriți mai multe resurse accesați eliberare.com/curriculum/